Gastenboek

Creatief in Entertainment & Theater
Mail
Bel 06 14 786 015

WANDELEND GASTENBOEK DUO:
Ga eens na hoe het is wanneer je zelf op een feest te gast bent. Je vindt het heerlijk om het feestvarken of -varkens te feliciteren en ze het allerbeste te wensen. De sfeer is geweldig, omdat iedereen in een onbeschrijfelijke feel good mood verkeert. Het gastenboek is dan de juiste plek om deze gevoelens te uiten. Met een grote zwaai wordt het gastenboek opengegooid, de pen wordt overhandigd en het vrolijke levensechte gastenboek nodigt u uit om uw hersenspinsel aan het papier toe te vertrouwen.
Het wandelend gastenboek heeft altijd een voorblad wat linkt aan uw feest of evenement.Het zal met veel plezier en vooral doortastendheid de leukste anekdotes van oud collega's ontfutselen of de meest liefde volle wensen veroveren.Maar deze performance is ook uitermate geschikt om uw vraag te stellen over een bepaald onderwerp. Het is een originele manier om zo interessante informatie, meningen of ideeen te verzamelen.
Aan het eind van het feest/evenement worden alle beschreven bladen netjes samengebracht in een kaft en natuurlijk met het speciaal voor uw feest/evenement gemaakte voorblad aan u overhandigd.
 Act's voor bedrijven
Act's voor evenementen
Typetjes voor uw feest
Bijzondere typetjes
Mobiel entertainment
Theater in de klas
Act voor feest of evenement
Entertainment boeken
Entertainment nodig
Theater op locatie
Kindervoorstellingen
Act's in Den Helder
Typetjes in Den Helder
Act's in Noord-Holland
Typetjes in Noord-Holland