Het "koninklijk" Jut-team

Creatief in Entertainment & Theater
Mail
Bel 06 14 786 015

HET "KONINKLIJK" JUT-TEAM:
De  Koninklijke meerling Wil,Juul en Bea zijn jutters in hart en nieren. Zij zorgen op ludieke en feestelijke wijze voor het 'schoon houden' van de locatie. Ze komen als jut-team binnen en sjouwen standaard hun Koninklijke kliko mee! Als echte Jutters kunnen ze alles gebruiken. De verhalen van deze drieling zal iedereen die er ook maar een beetje voor open staat geamuseerd aanhoren! Misschien valt er nog wat te ruilen met de gevonden voorwerpen!
Wij nemen van tevoren contact met u op om uw persoonlijke wensen voor uw gelegenheid te bespreken. Ter ere van wie of wat is het? Het leukste is natuurlijk als de informatie grappige en frappante feiten bevat. Wil,Juul en Bea zullen deze informatie op komische wijze presenteren tijdens de gelegenheid.
Deze act kan ingezet worden tijdens de hele duur van uw gelegenheid of feest. Uw gasten kunnen verwelkomd maar ook uitgezwaaid worden door onze act. Daarnaast kunnen de Koninklijke gezusters een verfrissende afwisseling zijn tijdens een cursus, presentatie of een seminar.
Hun motto is... Het Jut-team met Maximaal rendement!
 Act's voor bedrijven
Act's voor evenementen
Typetjes voor uw feest
Bijzondere typetjes
Mobiel entertainment
Theater in de klas
Act voor feest of evenement
Entertainment boeken
Entertainment nodig
Theater op locatie
Kindervoorstellingen
Act's in Den Helder
Typetjes in Den Helder
Act's in Noord-Holland
Typetjes in Noord-Holland