Wie zijn wij?

Creatief in Entertainment & Theater
Mail
Bel 06 14 786 015

Sjoukje van Loenhout:

Is eigenares van Studio Neliquenda en werkt daarnaast in het AquaCentrum Den Helder. Theater maken doet ze al ruim 10 jaar met veel plezier! Variërend van een eigen one woman optreden tot een rolletje in o.a. "Komt een vrouw bij de dokter". Tevens vertolkte ze een rol in producties van diverse toneelgezelschappen waaronder die van ML Theaterproducties, en Theatergroep de Kern. Samen met een collega heeft ze zes jaar het theater productie bedrijf Kunstov gehad. Hier werd veel theater op maat gemaakt voor meestal alle groepen voor de basis school.

Sjoukje is de theatrale vorm van u vraagt wij draaien. Menigeen heeft al van haar diensten gebruik gemaakt om mee te denken voor feest en evenement.

 

 

Lucy Colli:
Is vennoot bij Demokoks/Kooktheater en compagnon in Culinair Centrum Beverwijk. Het theater maken had altijd al een grote aantrekkingskracht op haar. Invulling daarvoor werd van 1999 tot 2008 gevonden bij Showboat. Ze volgde extra spel- en techniekcursussen, heeft zangles en doet aan Musical Showdansen.Act's voor bedrijven
Act's voor evenementen
Typetjes voor uw feest
Bijzondere typetjes
Mobiel entertainment
Theater in de klas
Act voor feest of evenement
Entertainment boeken
Entertainment nodig
Theater op locatie
Kindervoorstellingen
Act's in Den Helder
Typetjes in Den Helder
Act's in Noord-Holland
Typetjes in Noord-Holland